Vereniging PV. Heemskerk


Vereniging PV. Heemskerk is ontstaan in 2012 uit een fusie van de vereniging PV. Vitesse en de Vredesduif beide uit Heemskerk. In dat jaar is er wel veel veranderd aan de vereniging. Een nieuw dak, de muren zijn gestucadoord aan de binnenkant, een nieuw plafon, buiten en binnenkant geschilderd, grotere inkorfruimte en een nieuw kantoor om de klokken uit te slaan. Wij zijn een grote verening met ongeveer 60 leden en 45 vliegende leden. PV. Heemskerk heeft een prachtige locatie om de duiven naar toe te brengen. Genoeg parkeer ruimte en genoeg ruimte dat de vrachtwagen kan draaien. Bij ons wordt er ingekorfd vanaf 18:00 uur tot 19:30, er staan genoeg inkorvers om de duiven in de manden te doen en de klokken uit te lezen. Er zijn genoeg vrijwilligers die altijd een handje mee willen helpen.

Foto's van de vereniging tijdens de verbouw.

Nieuw dak plaatsen op het gebouw, en de nieuwe lampen opgehangen door J. Spaansen

Een van de jongste leden hard aan het werk!!

Nieuwe keuken in het magazijn en nieuwe vloer tegels.


Foto's van de vereniging hoe het nu is.

Gezellig biertje doen met de oudste clubleden van Pv. Heemskerk

De nieuwe lampen, in het plafon en het nieuwe plafon. De muur die gestucadoord is en wit.

De vrachtwagen van rayon b afdeling 6.

Het afgelopen jaar hebben het rayon feest gehouden in de vereniging. Dit feestje werd druk bezocht van liefhebbers uit Haarlem tot en met Akersloot. Het was mooi te zien dat er zoveel liefhebbers uit het rayon b hierop afkwamen. Dat gaf het bestuur van het rayon een goed gevoel maar ook een goed gevoel bij ons in de vereniging.

Dit nieuwe jaar 2014 voor het eerst een duivenmarkt georganiseerd in Heemskerk. Hier kwamen veel mensen uit Noord-Holland op af. Voor de eerste keer voelde dit goed een geeft een teken dat er volgend jaar weer zoiets geregeld kan worden. Hopelijk komen er dan wel meer liefhebbers te staan met duiven of andere duiven benodigdheden.

Enkele foto's van de duivenmarkt.

Dhr. Martens staat met een aantal jonge duiven te koop op de markt.

De jonge duiven die te koop staan.